Jochem Dijckmeester programmaleider Onderneming en Arbeid

Jochem Dijckmeester programmaleider Onderneming en Arbeid Jochem Dijckmeester is sinds 1 november de nieuwe programmaleider Onderneming en Arbeid. Hij gaat zich onder meer bezig houden met thema’s als Vakmanschap in 2020 en veranderende arbeidsrelaties.


“Er gebeurt veel, er wordt door werkgever en werknemer steeds meer flexibiliteit gevraagd en er ontstaan nieuwe vormen van samenwerken. Wat betekent dat bijvoorbeeld voor de toekomst van cao’s en de rol van vakbonden? Ik val met mijn neus in de boter”, aldus Dijckmeester, verwijzend naar het advies aan de FNV om op te gaan in een nieuwe vakbond.

Jochem Dijckmeester werkte onder meer als (zelfstandig) adviseur sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid. Op dat gebied was hij in 2007 enkele jaren werkzaam bij NS, die dat jaar voor de meest innovatieve cao de jaarprijs Sociale Innovatie van AWVN, de grootste werkgeversvereniging van Nederland in de wacht sleepte. Jochem volgt Koen Dingemans op, die nu als programmaleider Onderzoek- en Innovatieteam werkzaam is bij Kenteq.
Lees meer over Jochem Dijckmeester


 

Reageer op dit bericht

Velden met een * zijn verplichte velden
Hiteq 2013